Чого чекає харчова промисловість від нових розробок? Незмінності смаку і аромату, низького дозування, відсутності мікробіологічних та фізико-хімічних ризиків, розумного співвідношення ціни і якості. Чого чекають споживачі від харчової промисловості? Адекватних цін, високої якості і присутності натуральних компонентів. Всім цим критеріям відповідають сухі екстракти натуральних прянощів.
Серед розробок компанії «Трумікс-Україна» технологи харчових виробництв знайдуть все що їм необхідно як для підкреслення необхідного пряного тону, так і для маскування небажаного смакоароматичного профілю. Додатковими перевагами екстрактів є їх мікробіологічна чистота і відсутність вкраплень на зрізі готового продукту. Асортимент екстрактів постійно розширюється і охоплює більшість галузей харчової промисловості: чорний перець, мускатний горіх, коріандр, часник, перець чилі, м’ята перцева, кориця, базилік, майоран, кардамон, гвоздика, імбир тощо.