ISO22000

Міжнародний сертифікат якості ISO22000, свідчить про те, що продукція відповідає вимогам Євросоюзу.

Наша свідомість комплексно сприймає будь-який харчовий продукт. Якщо це напівкопчена ковбаса, то вона повинна мати волокнисту м’ясну структуру з вкрапленнями жирної сировини і чорного перцю, звичну для жувальних м’язів кусаємість, карамельний колір; в її смаку повинні домінувати солоний смак і умамі, а в ароматі димна нота. Якщо це томатний соус, то він повинен мати кисло-солоний смак, червоний колір, відповідні аромат і в’язкість. Додатковою перевагою в очах споживача може стати наявність в його складі вкраплень натуральних прянощів і шматочків томатів.

Щоб полегшити технологам харчових виробництв роботу зі створення природнього смако-ароматичного профілю кінцевого продукту, компанія «Трумікс-Україна» розробила ексклюзивну лінійку пряних 3D-ароматизаторів. До їх складу, крім звичних смакових і ароматичних компонентів, входять натуральні сушені прянощі або овочі. Їх основне завдання – на рівні підсвідомості посилювати смак і аромат кінцевого продукту за рахунок візуального сприйняття відповідного інгредієнту і покращувати текстуру.