ISO22000

Міжнародний сертифікат якості ISO22000, свідчить про те, що продукція відповідає вимогам Євросоюзу.

Чи можуть два яблука, зірвані з однієї і тієї ж гілки з різницею в один рік, мати той же розмір, смак і аромат? Імовірність дуже низька. У м’ясній промисловості залежність від зовнішніх чинників ще вища. Це порода тварини, її корм, наявність патологій і пороків м’ясної сировини, сортність, якість рецептурних компонентів, можливості та наявність обладнання … Список дуже довгий. У таких випадках на допомогу технологам приходять ароматизатори, покликані згладжувати можливі коливання смако-ароматичних характеристик кінцевого продукту.

Креативний відділ компанії «Трумікс-Україна» для вирішення цього завдання пропонує технологам м’ясних виробництв весь необхідний інструментарій: ароматизатори яловичини, свинини, салямі, курки, вершків, грибів, ковбаси, барбекю, пряного шашлику, баранини і навіть екзотичного м’яса зебри. Асортимент постійно розширюється.