
ISO22000
Міжнародний сертифікат якості ISO22000, свідчить про те, що продукція відповідає вимогам Євросоюзу.
Соус є додатковим компонентом страви. Його використовують в процесі приготування харчового продукту або подають до вже готової страви для поліпшення смаку і аромату. За своєю консистенцією соуси бувають рідкими для поливання і тушкування страв, середньої густини – для запікання і додавання в овочеві страви і густі – для фарширування і використання у якості одного з рецептурних компонентів.
Але іноді використання рідких компонентів будь-якої густини обмежено як видом головної страви, так і способом його споживання. В такому випадку на допомогу виробникам приходять розробки компанії «Трумікс Україна», вони чудово передають смак, аромат і навіть колір відповідного соусу, надаючи кінцевому споживачеві можливість насолодитися улюбленим смаком, не вдаючись до допомоги тарілки, ложки та вологої серветки.
Асортимент включає в себе як топові смаки – васабі, хрін, аджику, різні види томатних кетчупів, так і шедеври світової кухні – чимічуррі, тартар, сальса, хабанеро, Болоньєзе, теріякі, іспанський і грибний соуси. Всього понад 20 смаків для продуктів снекової групи – це сухарики, чіпси, горішки, екструзія тощо.
