ISO22000

Міжнародний сертифікат якості ISO22000, свідчить про те, що продукція відповідає вимогам Євросоюзу.

Буквально дієслово «маринувати» означає «витримувати в морській воді» (від лат. marinus – морський). Пізніше в маринади почали додавати харчові кислоти спочатку в складі натуральних продуктів – вино, соки, кисломолочні продукти, потім в чистому вигляді. Таким чином, одночасно вирішувалися два завдання: пом’якшення м’ясного білка за рахунок його денатурації і часткового гідролізу, а також продовження терміну зберігання готового продукту.

Компанія «Трумікс-Україна» пропонує технологам м’ясопереробних комбінатів суміші на основі натуральних прянощів і їх екстрактів для виробництва маринадів на водній і масляній основах. В обох випадках маринад позитивно впливає на смак, аромат, текстуру, кусаємість і соковитість кінцевого продукту. Наявність натуральних прянощів є додатковим бонусом в очах споживача.