
ISO22000
Міжнародний сертифікат якості ISO22000, свідчить про те, що продукція відповідає вимогам Євросоюзу.
За сприйняття смаку і аромату у нашому організмі відповідає неймовірна кількість рецепторів. Одні реагують на п’ять базових смаків – солодке, гірке, солене, кисле і умами, інші – на речовини подобні до капсаїцину і ментолу. І нарешті, приблизно 400 нюхових рецепторів у порожнині рота розрізнять до 10000 пахучих речовин. Всю цю найскладнішу лабораторію еволюція «обладнала» з однією ціллю, щоб ми могли отримувати задоволення від їжі.
Ту ж саму ціль переслідувала і компанія «Трумікс-Україна» під час розробки унікальної лінійки смако-ароматичних добавок для виробництва ковбасних виробів. Це суміші натуральних прянощів, пряно-ароматичних рослин та їх екстрактів, ароматизаторів, підсилювачів смаку і інших інгредієнтів, дозволених до застосування в установленому в Україні порядку. Асортимент компанії постійно розширюється і об’єднує в собі як «бренди», які вже зарекомендували себе на ринку, так і нові смакові і ароматичні рішення.
